Η ομάδα μας

Δασκαλάκης Αλέξανδρος

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
Bsc (Hons) Human Nutrition & Dietetics

Γεννημένος στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Greenwich της Μεγάλης Βρετανίας.

Επεκτείνει τις σπουδές του ακολουθώντας μεταπτυχιακό στο Bolton University πάνω στη διατροφογενετική ανάλυση και στο γονιδιακό έλεγχο.

Έχει εργαστεί σε κλινικό περιβάλλον (Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν) και διατηρεί προσωπικό διαιτολογικό γραφείο  από το 2020 μέχρι σήμερα, ακολουθώντας μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση με στόχο την επίτευξη ρεαλιστικών στόχων των πελατών με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.  Στο παρελθόν, έχει διατελέσει αρκετά έτη ως Chef και  τεχνικός σύμβουλος στις μεγαλύτερες εταιρείες  τροφίμων του χώρου με κορυφαίες γνώσεις γύρω από την επιστήμη τροφίμων.

Συνεργάζεται με την εταιρία iDNA genomics έχοντας ως αντικείμενο απασχόλησης το γονιδιακό έλεγχο και τη γονιδιακή διατροφή, ανταποκρινόμενος σε κλινικά περιστατικά και προβαίνοντας μετά από ενδελεχή ανάλυση σε εξειδικευμένη παρέμβαση σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Διατηρεί στενές συνεργατικές σχέσεις με κορυφαίους αθλητές Καλλισθενικής γυμναστικής, Cross training και μαραθωνοδρόμους, ενώ έχει και ο ίδιος ολοκληρώσει δύο μαραθωνίους και ακολουθεί καλλισθενική άσκηση.

Είναι μέτοχος σε δικό του κορυφαίο λογισμικό διατροφής που ήδη είναι διαθέσιμο στην αγορά για διαιτολόγους.

Συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να εξελίσσεται συνεχώς και ακολουθεί τις τρέχουσες εξελίξεις, ώστε να παραμένει ενημερωμένος στην έρευνα της επιστήμης της διατροφής.

 

1000+

Ευχαριστημένοι πελάτες

15

Χρόνια εμπειρίας

Γιώργος Καλόνομος

Επιστημονικός Συνεργάτης

Αν και οι αρχικές του σπουδές ήταν στον κλάδο της τεχνολογίας, τον κέρδισε εν τέλει ο κλάδος της υγείας και συγκεκριμένα η διατροφή.

Η απόφαση του αυτή πάρθηκε καθώς είχε περάσει όλα τα εφηβικά χρόνια του όντας παχύσαρκος με όλο το ψυχολογικό και σωματικό στίγμα το οποίο φέρει αυτή η σωματική κατάσταση. Μετά από προσωπική μελέτη και εφαρμογή των τότε κορυφαίων διατροφικών οδηγιών και σε συνδυασμό πάντα με τη σωστή εκγύμναση άλλαξε παντελώς την εικόνα του και τη ψυχολογία του. Από τότε έβαλε στόχο να κινηθεί στο τομέα της υγείας έτσι ώστε να βοηθήσει και άλλα άτομα με αντίστοιχο στόχο.

Έτσι ολοκλήρωσε το BSc Human Nutrition & Dietetics από το πανεπιστήμιο του Greenwich με τιμές και σαν first class student. Η πτυχιακή του με θέμα “Supplements for Muscular Development in Athletes” μελέτησε αναλυτικά με πάνω από 220 επιστημονικές αναφορές αν τα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να προσφέρουν μια στατιστικά σημαντική μυϊκή ανάπτυξη σε αθλητές και να βελτιωθεί έτσι η απόδοση τους. Αυτή τη περίοδο ολοκληρώνει το MSc του σε Applied Sport & Exercise Nutrition από το Oxford Brookes University. Ενώ στόχος του είναι να ολοκληρώσει και σπουδές ως Personal Trainer από το Personal Trainer Collective με έδρα την Αγγλία, έτσι ώστε να έχει μια πιο σφαιρική εικόνα και στο κλάδο της γυμναστικής με απώτερο στόχο την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων στους πελάτες του.

Τα χαρακτηριστικά του είναι το βαρύ επιστημονικό πρίσμα που βλέπει την διατροφή, το πάθος για την αυτοβελτίωση και την αγάπη του να βοηθήσει αθλητές, αθλούμενους αλλά και γυμναζόμενους να φτάσουν στο σωματικό τους στόχο σωστά, και χρησιμοποιώντας τις πιο επιστημονικά τεκμηριωμένες διατροφικές τεχνικές.

Έχει εργαστεί στη Myprotein και έχει μακροχρόνια προσωπική εμπειρία στο τομέα της διατροφής με στόχο τη μυϊκή ανάπτυξη. Με την ολοκλήρωση του BSc του, εκτελεί online nutrition coaching σε πελάτες και τους βοηθά να φτάσουν στο στόχο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γιατί εμάς;

Υψηλό επίπεδο γνώσης

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Παρών στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα

Πραγματικές ιστορίες επιτυχίας

Συνεργασίες

Εγγραφτείτε στο Newsletter μας

Open chat
Καλησπέρα σας ! Πως μπορώ να βοηθήσω?