Εξ'αποστάσεως συνεδρίες

Οι εξ’ αποστάσεως συνεδρίες δεν παρουσιάζουν καμία διαφορά στον τρόπο που πραγματοποιούνται και οι από κοντά συνεδρίες, παρά μόνο απαιτούν τη χρήση είτε τηλεφώνου είτε μιας εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως και στις από κοντά συνεδρίες διατροφής, γίνεται διατροφική εκπαίδευση και επίλυση διατροφικών προβλημάτων και αποριών, με σκοπό την βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και συμπεριφορών.

Οι συνεδρίες εξ’ αποστάσεως  είναι εξίσου αποτελεσματικές με εκείνες από κοντά! Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας, καλό θα είναι να βρίσκεσαι σε ένα σταθερό σημείο, στο οποίο  να έχει καλό σήμα για την καλύτερη επικοινωνία μας.

Πώς γίνονται οι μετρήσεις
στις συνεδρίες διατροφής;

Οι μετρήσεις σε μια συνεδρία διατροφής αποτελούν ένα μέρος της συνεδρίας μας. Για το λόγο αυτό, στις συνεδρίες από απόσταση έχουμε εναλλακτικούς τρόπους να παρακολουθούμε την πορεία σου.

Η ζύγιση σε μια οικιακή ζυγαριά  μαζί με πιθανόν μετρήσεις με μεζούρα σε συγκεκριμένα σημεία σώματος, υπό τις ίδιες κάθε φορά συνθήκες με σκοπό την εκτίμηση της αλλαγής στη σύσταση σώματος  μπορούν να αποτελέσουν κάποιους από τους τρόπους για την εξέλιξη στις συνεδρίες.

Πλεονεκτήματα Εξ αποστάσεως Συνεδριών

Οι εξ’ αποστάσεως συνεδρίες χαρακτηρίζονται
από μία σειρά πλεονεκτημάτων όπως:

  • Οικονομία Χρόνου
  • Εξάλειψη της απόστασης
  • Εξοικονόμηση χρημάτων
  • Άνεση και ασφάλεια οικιακού χώρου
Open chat
Καλησπέρα σας ! Πως μπορώ να βοηθήσω?