Εξατομικευμένη Διατροφική & Μαγειρική Εκπαίδευση

Η τροφογνωσία  που διαθέτουμε έχει καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία ενός εξειδικευμένου πλάνου διατροφής, καθώς έχει προέλθει από χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης και είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την επιλογή των τροφίμων, την ανάγνωση της διατροφικής ετικέτας και την αναγνώριση των πρακτικών που εφαρμόζονται στα εστιατόρια και γενικότερα στην εστίαση. Οι πρακτικές που εφαρμόζονται στην εστίαση συχνά ζημιώνουν την υγεία μας στο όνομα του κόστους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το πώς μαρινάρεται ο γύρος , συνήθως με μαγιονέζα ή μαγειρεύεται σε φοινικέλαιο ή ηλιέλαιο. Εκπαιδεύουμε, λοιπόν, τους πελάτες μας σε καλύτερες συμπεριφορές και  επιλογές τροφίμων ευεργετικών για την υγεία.

Τα παραπάνω επιτυγχάνονται και από το γεγονός ότι  χρησιμοποιούμε δικό μας λογισμικό διατροφής κορυφαίο και πρωτότυπο παγκοσμίως, το οποίο επικεντρώνεται κυρίως σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες συμμόρφωσης στο διατροφικό τους πλάνων, εξαιτίας της ιδεοληψίας ότι η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει βαρετές διατροφικές επιλογές. Αυτό το στοιχείο εξαλείφεται και εκμηδενίζεται και το διατροφικό πλάνο του πελάτη γίνεται ευχάριστο με αποτέλεσμα πελάτες να μας ενημερώνουν πως συμμορφώνονται στο πρόγραμμά τους σε βάθος χρόνου με αποτέλεσμα να φτάνουν το στόχο τους ανώδυνα και με μεγάλη ικανοποίηση όσον αφορά το θέμα του φαγητού.

Η προϋπηρεσία μας στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων και η προσωπική μου εμπειρία ως chef μπορεί να εκπαιδεύσει πελάτες σε παγίδες που συναντάμε καθημερινά ακλουθώντας την καθημερινότητα τους στο πρόγραμμα της διατροφής τους. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά στο να καταφέρει κάποιος να φτάσει το στόχο του και επίσης πολύ σημαντικό ότι ο διατροφολόγος είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες του για λογούς εκπαίδευσης και παρακολούθησης αλλά και ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής. Ο συνταγοκεντρικος τρόπος λειτουργιάς είναι σημαντικός του προγράμματος, είναι διαφοροποιημένος από το σύνηθες μοντέλο, προκειμένου να ικανοποιεί όσον αφόρα τη γεύση.

Open chat
Καλησπέρα σας ! Πως μπορώ να βοηθήσω?